Maak kennis met onze school

Ik ben uniek

De Huve is een christelijke basisschool, waar iedereen welkom is. Ieder kind is uniek! Wij bieden ons onderwijs daarom zoveel mogelijk aan op het niveau van uw kind. Wij maken daarnaast ruimte voor de talenten, vaardigheden en emoties van uw kind. En de minder ontwikkelde kanten? Die mogen er óók zijn.
En niet te vergeten: op onze school mogen de kinderen ook gewoon lekker kind zijn!

Ons onderwijs

Wij willen zo goed mogelijk aansluiten bij de onderwijsbehoeften van uw kind. Daarom krijgen de leerlingen de lesstof zoveel mogelijk op eigen niveau aangeboden. Onze leerkrachten hebben zich gespecialiseerd in één vakgebied om uw kind nog beter te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. Zo krijgen de leerlingen les van verschillende vakspecialisten gedurende de dag. Daarnaast zitten onze leerlingen aan het begin/eind van de dag en tijdens pauzes in stamgroepen (1/2, 3/4/5 en 6/7/8); hierbij begeleidt de stamgroepleerkracht de leerlingen.

Sociaal-emotionele ontwikkeling

Uw kind komt pas echt tot leren als hij of zij zich veilig en prettig voelt. Wij besteden daarom veel aandacht aan rust, structuur en duidelijkheid in onze school. Dat doen we bijvoorbeeld door te werken met B6-4ALL. Dit is een doorgaande leerlijn die gericht is op het stimuleren van gewenst gedrag.

Christelijke waarden en normen

Onze christelijke identiteit is belangrijk, maar vooral omdat we lesgeven en werken vanuit de christelijke waarden en normen. We vinden het fijn dat u die onderschrijft. Wij zijn op De Huve vooral bezig om uw kind:

Open en eerlijke communicatie

De laatste, maar zeker niet onbelangrijk, open en eerlijke communicatie. Wij vinden u als ouder heel belangrijk! Concreet betekent dit dat de deur altijd voor u openstaat. Hebt u een goed idee? Maakt u zich zorgen? Of wilt u gewoon even praten? Loop gerust binnen!

Wij doen er aan onze kant alles aan om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van uw kind. Activiteiten, informatieavonden en andere bijzonderheden worden uiteraard tijdig met u gedeeld.

Fotogalerij

Let op: u gebruikt een verouderde browser. De website kan daardoor mogelijk niet correct werken.
Surf sneller en veiliger met een van deze browsers: Firefox, Chrome, Edge of Opera.