Maak kennis met onze school

Ik ben uniek

Onze basisschool (Almelo) staat in de wijk Windmolenbroek in . Wij zijn een christelijke basisschool, waar iedereen welkom is. Ieder kind is uniek! Wij bieden ons onderwijs daarom zoveel mogelijk aan op het niveau van uw kind. Wij maken daarnaast ruimte voor de talenten, vaardigheden en emoties van uw kind. En de minder ontwikkelde kanten? Die mogen er óók zijn.
En niet te vergeten: op onze school mogen de kinderen ook gewoon lekker kind zijn!

kijk voor meer foto’s op onze Facebook

Ons onderwijs

Onze slogan zegt het al: “Ik ben uniek”. Wij omarmen daarom ook alle talenten, achtergronden, interesses en valkuilen. Om onze leerlingen het onderwijs te bieden dat ze nodig hebben, volgen we de lesstof waar dit kan en passen we deze aan waar dit moet.

Onze school levert kwaliteit, maar onze school wil kinderen ook iets extra’s meegeven.

Sociaal-emotionele ontwikkeling

Uw kind komt pas echt tot leren als hij of zij zich veilig en prettig voelt. Wij besteden daarom veel aandacht aan rust, structuur en duidelijkheid in onze school. Dat doen we bijvoorbeeld door te werken met B6-4ALL. Dit is een doorgaande leerlijn die gericht is op het stimuleren van gewenst gedrag.

Christelijke waarden en normen

Onze christelijke identiteit is belangrijk, maar vooral omdat we lesgeven en werken vanuit de christelijke waarden en normen. We vinden het fijn dat u die onderschrijft. Wij zijn op De Huve vooral bezig om uw kind:

Open en eerlijke communicatie

De laatste, maar zeker niet onbelangrijk, open en eerlijke communicatie. Wij vinden u als ouder heel belangrijk! Concreet betekent dit dat de deur altijd voor u openstaat. Hebt u een goed idee? Maakt u zich zorgen? Of wilt u gewoon even praten? Loop gerust binnen!

Wilt u liever contact via de e-mail? Stuur uw vragen en/of opmerkingen naar info@dehuve.nl of via Contact

Via onze sociale mediakanalen delen wij regelmatig relevante informatie voor u als (toekomstig) ouder/verzorger: Facebook of Instagram

Wij doen er aan onze kant alles aan om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van uw kind. Activiteiten, informatieavonden en andere bijzonderheden worden uiteraard tijdig met u gedeeld.

Fotogalerij

Let op: u gebruikt een verouderde browser. De website kan daardoor mogelijk niet correct werken.
Surf sneller en veiliger met een van deze browsers: Firefox, Chrome, Edge of Opera.