Oudervereniging

Basisschool De Huve heeft een actieve OuderVereniging. U als ouder/verzorger bent automatisch lid van de vereniging vanaf het moment dat uw kind is ingeschreven op school.

De OuderVereniging is verantwoordelijk voor diverse activiteiten die binnen en buiten de school plaatsvinden. Zij heeft daarbij een proactieve houding ten aanzien de organisatie van activiteiten en de ondersteuning van de directie, de leraren en de Medezeggenschapsraad van De Huve.

De OuderVereniging bestaat uit een dagelijks bestuur (zie verder) en uit ouders van de kinderen, er zijn actieve leden, maar ook leden die wel mee helpen bij activiteiten maar liever geen verplichting willen aangaan om vergaderingen bij te wonen, zogenaamd niet actieve leden. Als OuderVereniging zijn wij het hele jaar door opzoek naar niet actieve leden.

Het doel van de OuderVereniging is primair het vertegenwoordigen van de belangen van de leerlingen en ouders, waarbij de nadruk ligt op plezier en enthousiasme tussen ouders, leerlingen en teamleden. De Ouder Vereniging houdt daarbij te allen tijde rekening met de identiteit van de school en het gevoerde beleid.

De OuderVereniging is statutair bij notariƫle acte vastgelegd en is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor de Veluwe en Twente.

Let op: u gebruikt een verouderde browser. De website kan daardoor mogelijk niet correct werken.
Surf sneller en veiliger met een van deze browsers: Firefox, Chrome, Edge of Opera.